logo kan niet worden geladen

Facebook

Nieuws

najaar 2019


samenballon kan niet worden geladen

De herfstvakantie is voorbij. De scholen zijn weer begonnen en dus ook de kinderyogalessen.
Op basisschool Hiliglo in Holwierde maken kinderen kennis met yoga op de maandagmiddag tijdens schooltijd. De kinderen van Kindcentrum Noord in Delfzijl krijgen les op de maandag en donderdag, zowel tijdens de middagpauze, onder en na schooltijd. In Appingedam zijn de naschoolse activiteiten ook weer begonnen. Op de dinsdagmiddag zijn er 2 groepen kinderen die mee doen aan de kinderyogalessen. In Spijk is er een groep kinderen die op de woensdagmiddag aan yoga doet in de gymzaal. En op de vrijdag is er kinderyoga en ouder-kind yoga in Tuikwerd. Veel groepen, en ik vind het heerlijk om samen met iedereen aan yoga en mindfulness te doen!

zomer 2019

ezelfoto kan niet worden geladen

Ezelyoga bij Ger's Ezelstal: waarom hebben de ezels van die slierten voor hun ogen? Om de vliegen op afstand te houden. Die willen graag op de ezels zitten, maar de ezels vinden dat helemaal niet fijn. Vandaar het vliegengordijntje. Om te ervaren hoe dat is, hebben de kinderen elk een eigen anti-vliegenbandje gekregen. En je kan er gewoon goed mee zien!

En wat hebben we weer genoten van het buiten-zijn en samen-zijn met de ezels! Borstelen, aaien en knuffelen. Yogadieren nadoen in het bos en even ontspannen terwijl je languit ligt en luistert naar de klanken van de Zaphir en de zonnestralen voelt op je gezicht! Het was een geslaagde middag....😃